Your search results

Vila Polič

| 3 Soba 240 m2  /

Odštampajte: 

Cena: 240,000 €
Izdavanje/Prodaja: -
Mesto:
Lokacija:
Veličina: 240 m2
Veličina placa: 403 m2
Tip:
Broj nekretnine: 529

Izgrađena je 1936. godine na obali reke Begej. Zbog pada terena prema nekadašnjem koritu Begeja, vila je prizemna sa ulične strane, dok je prema reci (danas parking prevlaka) jednospratna. Objekat predstavlaj prelaznu fazu od klasične arhitekture do pročišćene moderne, jer ima četvorovodni krov, dok su fasade izvedene u duhu moderne arhitekture tridesetih godina 20. veka (ravne fasadne površine, široki otvori sa podelama tipičnim za to vreme, okulusi). Ozidana ulična ograda i kapija su takođe izvedenin u duhu moderne.

Vila je pod zaštitom države, jer je jedna od retkih primera moderne, stila koji se danas zaista retko sreće.
Sastoji od prizemlja I suterena, čija je ukupna površina 240m2.
Prizemlje se sastoji od predsoblja, tri sobe, od kojih je jedna polukružnog oblika, kuhinje, kupatila I prostora koji vodi na tavan I u suteren, površina prizemlja iznosi 133m2. Visoki plafoni, svileni zidovi, masivna drvena stolarija u beloj boji, kvalitetan parket, polukružna prostorija, svelte I prostrane prostorije su ono što ovu vilu čini jedinstvenom I daje drugačiju dimenziju života u njoj. U kući postoji plinski priključak I tri plinske peći,kao i trofazna struja.
Kada siđete u suteren susrećete se sa sasvim drugačijim prostorom u odnosu na prizemlje. Duboka hladovina, debeli zidovi, polukružni svodovi, čine prostor idealanim za vinski podrum. Sastoji se iz tri prostorije, kupatila, izlaza koji vodi ka gradskom parking I kotlarnice u kojoj postoji bunar čija se voda nekada koristila za potrebe domaćinstva, a danas bi mogla da se koristi za centralno grejanje, s obzirom da u kući postoje radijatori koji su vešto sakriveni iza ukrasnih kulisa, koje ukrašavaju stambeni prostor.
Površina suterena je nešto manja od površine prizemlja I iznosi oko 110m2. Podovi su obloženi flaster ciglom I terakotom. Potrebno je uložiti određen iznos u adaptiranje vile, ali na taj način dobijate jedinstvenu i nesvakidašnju nekretninu.
Dvorište (403m2) je izuzetno lepo uređeno, leje od žive ograde I Fontana u središtu dvorišta čine prostor jedinstvenim I relaksirajućoim. Garaža sa ulične strane.

Više informacija

Adresa: Zrenjanin
Mesto:
Lokacija:
Regija:
Zip: 23000
Zemlja: Srbija
Nekretnina ID: 22385
Cena: 240,000 €
Veličina nekretnine: 240 m2
Veličina placa: 403 m2
Sobe: 3
Spavaće sobe: 3
Kupatila: 2
Nekretnina Id: 529
Garaža: sa ulične strane
Veličina Garaže: 25m2
Dodatni Objekti: suteren koji se sastoji iz tri prostorije, kupatila, kotlarnice i izlaza koji vodi ka parkingu
Klima
Garaža
Plin
Centralno grejanje
Terasa
Lift
Tavan
Podrum
Pomoćne prostorije

Kontaktirajte nas

  • Pretraga

    0 € do 250,000 €